Betterwood transporterer FSC® træ CO2 neutralt


Fra savværket til dit hjem: hele logistikken fra Betterwood er klimaneutral. Det betyder, at den positive økobalance ikke går tabt, når vores varer transporteres. I samarbejde med vores partner kompenserer vi for CO2-udledningen under transport fra Latinamerika til vores kunder Co2ol helt - via et genplantningsprojekt i Bolivia.

Konkret betyder det, at øde områder på bolivianske småbønders gårde genplantes med en blanding af hjemmehørende træarter, der passer til stedet. Brakjord opgraderes, og bæredygtig økologisk skovdrift er mulig.

Mere end 15 procent af projektarealet er udpeget som naturreservater og tilbyder permanente samlede reserver for den oprindelige flora og fauna. Ved at etablere lokale virksomheder støtter initiativet småbønderne i at sælge det ædle træ, de producerer sammen, hvilket skaber langsigtede indtægter for småbønderne og skal yde et værdifuldt bidrag til en bæredygtig udvikling af projektregionen. Bonn-agenturet Co2ol koordinerer projektet og organiserer handel med Co2-certifikater.

Betterwood transporterer træterrasser, træfliser og Skærebrætter CO2-neutral i de europæiske nabolande Danmark, Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Østrig, Tjekkiet - og på grund af den store efterspørgsel snart også i Schweiz.

ab 9,55 

ab 230,00 

ab 3,50 

Teakterrasse, FSC 100%
Pris fra: 130 € pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ Bedste holdbarhed og dimensionsstabilitet ✓ Laveste risiko for revner og splinter

Ulemper: ✗ relativt dyre ✗ ikke særlig lange brædder

Tip: Læg terrassebrædder sammen.

ab 220,00 

ab 7,20 

ab 6,10 

Cumaru terrassebord, FSC 100%
Pris fra: 70 € pr. m2, modstandsklasse: 1

Fordele: ✓ bedste holdbarhed ✓ særlig robust og ridsefast

Ulemper: ✗ delvis ru overflade ✗ høj effektudvikling

Tip: Slib gulvbrædderne, efter de har været udsat for vejret første gang.

Gem kurv
Del kurv
Del kurv