Byggevejledning til træterrasser – i seks monteringstrin

Betterwood tilbyder flere muligheder for at bygge din egen træterrasse: med træfliser og præfabrikerede terrasse elementer installationen er hurtig og nem. Opførelsen af ​​en træterrasse fra individuelle planker kræver manuelle færdigheder og er mere kompleks. Derfor delte vi byggeprocessen op i seks trin. På den måde kan selv ikke-professionelle selv bygge rigtig gode træterrasser af terrassebrædder. Det er altid afgørende, at du planlægger nok tid til dit projekt, så du kan arbejde roligt og præcist.

1. Vælg materiale

Du vælger mellem vores teak, cumaru eller garapa træsorter Terrassebrædder til din træterrasse ud af. Du skal bruge en træunderkonstruktion og dækskruer eller vælg en skjult skrueforbindelse. Den mængde, du kan bruge det terrasseplanlægger af Betterwood Beregn.

2. Klargør underlaget

Afhængig af terrassens placering skal undergrunden forberedes og underbygningen planlægges. På en skråning har du brug for stærkt konstruktionstræ (f.eks Cumaru underkonstruktion 90x90mm) og når det lægges på græs, skal gulvet jævnes.

3. Læg fundamentet ud

Det rigtige fundament til en træterrasse afhænger af undergrunden på stedet. Underkonstruktionen skal lægges på et plant, fast og statisk bærende underlag. Anlægges træterrassen på et blødere underlag som jord eller græsplæne, bør belægningsplader bruges som grundsten. Hvis der skal opnås en større byggehøjde, kan dette opnås med piedestaler. I tilfælde af en terrasse på en skråning bør en bygningsingeniør eller arkitekt konsulteres for at bestemme afstandene mellem støttepunkterne.

4. Læg underkonstruktionen ud

Konstruktionstræerne lægges på tværs af dækbræddernes fremtidige løberetning. Afstanden mellem konstruktionstræerne er vigtig: maks. 50 centimeter målt fra center til center. Tjek også byggetømmernes jævne højde med et vaterpas. Ujævnheder kan udjævnes med puder mellem støttepunkter og konstruktionstræ.

5. Skru dækbrædder synlige eller skjulte

Fugestørrelsen afhænger af træsort og gulvbelægningens bredde. En synlig skrueforbindelse er mindre kompliceret end en skjult skrueforbindelse. Forbor hullerne inden skruning, da alle dækbrædder medfølger Betterwood er lavet af meget modstandsdygtigt og hårdt træ som teak, cumaru eller tatajuba. Oprøm borehullerne med en forsænkning, så skruehovederne kan forsænkes i plan med træet.

6. Vedligehold træterrasse

Hver udendørs træterrasse bliver grå med tiden. I et særligt fugtigt og skyggefuldt miljø kan alger og svampe også kolonisere overfladen. For at modvirke gråning og for at beskytte mod alger og svampe, se Betterwood diverse træpleje- og rengøringsmidler. For vores teak, cumaru og tatajuba terrassebrædder, producenten BioMaderas individuelle plejeprodukter udviklet, som efter lange testfaser de bedste resultater har opnået.

Du finder udførlig byggevejledning til træterrasser denne. Hvis du foretrækker at få arbejdet udført af en håndværksvirksomhed, stiller vi gerne en til dig terrassebygger formidle.

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv