Terrassebygger træ og design Simon Alber

Træterrassen fra 3D-scanneren


Simon Alber har bygget exceptionelle træterrasser i over ni år. Med sit firma Træ & Design Han lægger dæk i Stuttgart-området og i hele Baden-Württemberg. Han anvender et unikt og egenudviklet system, der sparer kunden for en masse støj og snavs og muliggør overflader med højeste præcision.

Inden byggeriet påbegyndes, opmåles det ønskede terrasseareal på stedet med millimeterpræcision ved hjælp af en moderne 3D-scanner. Baseret på dataene laver Simon Alber en montageplan på sit kontor i Rutesheim. Dette giver ham mulighed for præcist at beregne træbehovene og minimere spild.

Træværksted af Holz & Design Simon Alber

Andreas Sygulka under formonteringen af ​​terrassemodulerne


Så begynder formonteringen. Værkfører Andreas Sygulka og tømrer Andreas Binder samler terrassearealet opdelt i individuelle terrassemoduler på virksomhedens værksted. Op til 70 procent af arbejdet kan afsluttes, inden byggeriet påbegyndes hos kunden.

Tilbage står kun på byggepladsen at fastgøre terrassemodulerne og udføre mindre detaljearbejde på dørudgange eller udsparinger.

Cumaru terrasse af Holz & Design Simon Alber

Fremstillet af Cumaru terrassebrædder i 90mm fra BioMaderas


Lige fra starten stolede Simon Alber på trækvalitet og bæredygtighed Prydet fra BioMaderas. Han var en af ​​vores første kunder. Holz & Design-teamet har nu anlagt over 2.000 kvadratmeter træterrasser med vores gulvbrædder. Han foretrækker at bruge Teak terrassebrædder i 95 mm bredde og Cumaru terrassebrædder i 90 mm bredde tilbage.

I de næste par uger vil vi præsentere nogle udvalgte projekter fra Simon Alber i vores træ blog forestille sig.


Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv
Del kurv