Træ eller aluminium underkonstruktion

KONSULTATION »TERRASSEBÆLDER » Træ eller aluminium

Underbygning: træ eller aluminium?

Hvad er mere egnet til terrassebyggeri? Normalt er svaret: træ – for med aluminium er risikoen for, at skruer knækker meget stor. Alt efter projekt og prioritering kan nogle af ulemperne ved aluminium dog kompenseres for med det rigtige tilbehør.

Sammenligning af træ vs. aluminium

I den følgende oversigt sammenligner vi fordele og ulemper ved træ og aluminium som underkonstruktion. Herunder kan du læse en detaljeret vurdering af ejendommene i forhold til terrassebyggeri.

Cumaru underbygning

af BioMaderas

Spændvidde:

op til 200 cm

liv:

mindst 25 år

forsinke:

maks. 1 %

miljøbalance:

meget godt

Spændvidde:

110cm

liv:

praktisk talt uforgængelig

forsinke:

maks. 0,1 %

miljøbalance:

dårlig

Aluminiums underkonstruktion

krav En god aluminiumsunderkonstruktion kræver en godstykkelse på mindst 2mm og en konstruktion med dobbeltbro, så skruen sidder i to lag aluminium. Vores aluminiumsunderkonstruktion opfylder begge krav.

Fordele en aluminiumsunderkonstruktion: Den er meget lige og praktisk talt uopslidelig. Dimensionsnøjagtighed kan forenkle konstruktionen af ​​en terrasse. At underkonstruktionen holder længere end inddækningen er kun en tilsyneladende fordel. Fordi aluminium ofte ikke kan bruges til den anden terrasse, fordi der allerede er boret huller.

ulempe aluminiumsunderbygningen: materialet er urokkeligt. Når man arbejder med træterrasse Der kan derfor opstå spændinger, som ikke kan optages af aluminiumet. I sidste ende kan dette føre til, at skruen rives i stykker. I tilfælde af en synlig skrueforbindelse, dog en afstandsprofil installeres for at forhindre rivning af gennem et skæreområde terrasseskrue at forhindre Det BioMaderas Klip er opbygget således, at risikoen allerede her er væsentligt reduceret. Ikke desto mindre anbefaler vi en konstruktion med en træunderkonstruktion.

træ underkonstruktion

krav for en god træunderkonstruktion: Træsorten, der anvendes i underkonstruktionen, skal være mindst lige så holdbar som topbeklædningen. En manuel sortering bør ske på forhånd, så uhindret træ med for stor skævhed sorteres fra. Begge krav opfyldes af vores træunderkonstruktioner.

fordel træunderbygningen: En træ-træ-konstruktion går bedre sammen. Der er ingen metallisk knirken eller knirken, der er ingen opbygning af spænding, og skruehovederne forhindres i at blive revet af. Derudover opnår en træunderkonstruktion lavet af et tæt materiale en stor spændvidde og sparer støttepunkter og piedestaler.

ulempe træunderkonstruktionen: træ er aldrig så lige som aluminium. En lille skævvridning kan dog normalt kompenseres ved at skrue konstruktionstræet fast på gulvbrædderne.

Teakterrasse 95mm, Schweiz

Vores tilbehør til underbygningen

fra 1,10 

23,95 

(2,40  / 1m)