Læg underbygningen

KONSULTATION »TERRASSEBÆLDER » Underbygning

Underbygning af en træterrasse

Underkonstruktionen er den bærende struktur på din træterrasse. Det er her, din terrasses højde, hældning og lægningsmønster defineres. Udlægningen af ​​underkonstruktionen sker umiddelbart efter arbejdet med fundamentet. Det er første gang, du arbejder med træ.

Afstand mellem underbygningsrækkerne

Aksedimensionen (målt fra centrum til centrum) af underkonstruktionsrækkerne bør ikke være mere end 50 cm, så dækbrædderne kan skrues ofte nok på og risikoen for vridning af træet minimeres. Underkonstruktionen bør ikke ligge fladt på underkonstruktionen. En ventilationsafstand kan skabes med terrassepuder eller justerbare piedestaler.

afstand mellem underkonstruktionen
variere afhængigt af plankens længde

Planke længde 300 cm
= 7 rækker med 50 cm mellemrum

Planke længde 320 cm
= 8 rækker med 45 cm mellemrum

forskydningsareal

Plan for klippeareal

En afstandsprofil skaber et mellemrum mellem underkonstruktionen og gulvpladen og sikrer dermed bedre ventilation og undgår vandfyldning. Det øger terrassens levetid og mindsker risikoen for, at skruerne rives af. Med en kombination af en flad aluminiumsunderkonstruktion og trægulvbrædder anbefaler vi kraftigt at bruge afstandsprofilen. Med en skjult konstruktion med clips sikres bedre ventilation allerede af systemet. En afstandsprofil er ikke nødvendig.

Skru underkonstruktionen fast i gulvet

Underkonstruktionen kan skrues fast i undergulvet. Dette er ikke nødvendigt i alle tilfælde, da vægten og den tværgående skruning af planker og underkonstruktion gør terrassen meget stabil efter færdiggørelsen. Mange terrasser lægges derfor flydende.

Læg underbygningen
Piedestal underbygning

Læg understrukturen i bindingen

Hvis længden af ​​et enkelt konstruktionstræ ikke når hele dækkets dybde, skal konstruktions tømmer sammenføjes. Her er det tilrådeligt at undgå en gennemgående stødfuge mellem rækkerne af konstruktionstræ og at lægge konstruktionstræet forskudt/limet.

Underkonstruktion ved pladesamlinger

Hvis du lægger dine terrassebrædder i en binding, anbefaler vi at lægge en dobbelt række af underkonstruktioner på de punkter, hvor et terrassebræt slutter og et nyt bræt begynder. På den måde behøver du ikke skrue gulvbrædderne for tæt på skæret senere.

underbygningssamlinger
Cumaru terrassebord 90mm, Ibiza

Planlæg en træterrasse nu gratis.

Vi giver dig en lægningsplan og et tilbud med alt tilbehør og transportomkostninger. Vi kan også planlægge ekstraudstyr såsom byggehøjde eller terrassetrin for dig.

terrasseplanlægger
Teakterrasse 95mm, Schweiz

Vores underbygning