Fundament træterrasse

KONSULTATION »TERRASSEBÆLDER »Fondation

Fundament af træterrasse

I dette område Forbered undergrunden du kunne finde ud af, hvilket forberedende arbejde der er nødvendigt på de forskellige underlag på en træterrasse. På dette tidspunkt vil vi gerne forklare dig princippet, hvorefter underkonstruktionens støttepunkter er indstillet.

Støttepunkter for en underbygning

Støttepunkterne i en underkonstruktion Afhængigt af underlaget, blotlagte tilslagsbetonplader, stolpesko, terrassepuder eller piedestaler sein.

Afstandene og antallet af støttepunkter er defineret af spændvidden af ​​niveauet ovenfor. Jo større spændvidden på det respektive øverste niveau er, jo færre støttepunkter kræves.

Med et stort spænd af underkonstruktionen reduceres antallet af støttepunkter. Brugen af ​​modlægter som et andet underbygningsniveau giver så yderligere besparelser.

prøve faktura

til en 400 x 400 cm terrasse
med kontralægter vs. uden kontralægter

pyntede

Spændvidde 50 cm

underkonstruktion

9 rækker
Spændvidde 100 cm

kontralægter

5 rækker
Spændvidde 200 cm

støttepunkter

5 x 3 stk = 15 stk

pyntede

Spændvidde 50 cm

underkonstruktion

9 rækker
Spændvidde 100 cm

kontralægter

ingen
-

støttepunkter

5 x 9 = 45 stk

Underkonstruktion modlægter grus

Hvornår giver en modlægte mening?

En kontralægte kan spare mange støttepunkter. Brugen af ​​kontralægter er dog kun umagen værd, hvis oprettelsen af ​​støttepunkterne medfører et relativt stort arbejde og omkostninger.

Vi anbefaler kontralægter, hvis...

  • der skal opnås en montagehøjde på mere end 30 cm.
  • betonfundamenter skal støbes, da der anvendes støttepunkter eller stolpesko.

Ved alle andre byggemetoder er støttepunkterne for det meste piedestaler eller terrassepuder, som er meget nemme at lægge og relativt billige. I dette tilfælde giver modlægter ingen mening.

Videoer om terrassebygning

Hvordan kan jeg bygge fundamentet og underbygningen? Find ud af det her i videoen “Underbygningen”, samt alt det andet i 13 videoer om at bygge en træterrasse - lige fra materialevalg, til lægning af gulvbrædder til træpleje.

Få grundlaget (og alt det andet) beregnet

Brug vores gratis terrasseplanlægger og du modtager et komplet tilbud med lægningsplan fra os. Indtast den ønskede byggehøjde på din terrasse, så finder vi den bedste byggemetode.

Teakterrasse 95mm, Schweiz

Vores tilbehør til underbygningen

fra 1,11 

24,36 

(2,44  / 1m)