KONSULTATION »TERRASSEBÆLDER » Højdekompensation

Højdejustering af træterrasse

Fundamentet og støttepunkterne på en træterrasse er ofte ujævne. Der er også en vis højde - såsom dørudgangen - som du ønsker at nå med topbeklædningen. fra 5cm til 400cm - med det rigtige materiale er næsten enhver byggehøjde mulig.

Tilbehør til højdejustering

Der er det rigtige produkt og den rigtige konstruktion til enhver monteringshøjde.

med stolpe meget høje højder kan nås. Det er dog også langt den mest komplekse byggemetode, da det er svært at justere højden efter stolpen er skåret til.

piedestaler giver den fordel, at de stadig kan justeres i højden, mens underkonstruktionen ligger på dem. De kan også udvides individuelt ved hjælp af adaptere. Dette gør højdejustering let. Afhængigt af varianten er din grænse 30 cm til 50 cm i højden.

terrassepuder er beregnet til lave byggehøjder, sikrer minimal ventilation af terrassen og forhindrer vandblokering af underkonstruktionen. Højdekompensationen fungerer her ved at bruge flere puder af forskellig styrke

Materiale til monteringshøjder

stolpe

fra 40 cm til 400 cm

Piedestal XL

fra 12 cm til 50 cm

piedestaler

fra 10 cm til 30 cm

terrassepuder

fra 5 cm til 10 cm

Videoer om terrassebygning

Hvordan justerer du underbygningen? Find ud af det her i videoen “Justering af underkonstruktionen”, samt alt det andet i 13 videoer om at bygge en træterrasse - fra valg af materialer, til lægning af gulvbrædder, til træpleje.

Få konstruktionshøjden (og alt andet) beregnet

Med vores terrasseplanlægger overtager vi beregningen af ​​det nødvendige materiale til den rigtige byggehøjde. Du modtager en lægningsplan og det tilhørende tilbud.

Byggemetoder afhængig af hældningen

Hældning: lav | Byggehøjde: op til 10 cm

Hvis fundamentet kun har en svag hældning, og terrassen skal have en lav byggehøjde, er terrassepuder tilstrækkelige som støtte for underkonstruktionen. Hvis undergulvet er lavet af jord, bør belægningsplader eller lignende anvendes som støtte.

Terrassepuder vasket beton

Gradient: lav til moderat | Byggehøjde: op til 30 cm

Hvis hældningen i fundamentet er op til 30cm og terrassen højst skal hæves med 30cm, er piedestaler, eventuelt med adaptere, velegnede til at anlægge træterrassen. Grundsten bruges som støtte, når man bygger på jorden.

Hældning: lav til høj | Byggehøjde: op til 50 cm

En kombination af modlægter og piedestaler anbefales til en stejlere hældning og en højere byggehøjde på op til 50 cm. Denne konstruktion reducerer også antallet af krævede grundsten.

Kontralægter piedestaler
kontra lægtestolpe

Hældning: lav til høj | Byggehøjde: op til 400 cm

Hvis der skal nås høje højder fra fundament til terrasseareal, fungerer dette kun med modlægter og lodrette stolper. Denne type byggeri er relativt kompleks og kræver nogle gange en undersøgelse af en bygningsingeniør og en byggetilladelse.

Teakterrasse 95mm, Schweiz

Vores tilbehør til underbygningen

fra 1,10 

23,95 

(2,40  / 1m)