Teakplade 140 x 80 cm, 18 mm tyk

Betterwood "Råd » træpaneler "Voks

træpanel vokse

Frem for alt har voksbehandling en visuel og taktil effekt: træets overflade får en naturlig glans og en homogen, smidig glathed.

Fordele og ulemper

Voksbehandlet træ er også vand- og smudsafvisende. Selvom det ikke er så stærkt som et lag lak. Derfor bør vand eller andre væsker tørres af så hurtigt som muligt for at undgå pletter. Du bør også undgå at blive udsat for stærk varme, for eksempel fra gryder. Trævoks fremstilles ofte af bi- og plantevoks, harpiks og olier og er normalt et naturprodukt. Den er særdeles velegnet til brug på møbler på grund af dens antistatiske effekt. Voksbehandlet træ bevarer sin åndbarhed og naturlige udseende.

Teak top 18mm fingerleddet

Hvordan en plade er vokset

Ved voksning skal overfladen, der skal behandles, være ren, støvfri og om nødvendigt slebet med korn 120. Alt efter konsistensen af ​​voksen kan den påføres med en børste eller masseres ind i træet med en fnugfri bomuldsklud.

Efter cirka en time kan overfladen poleres, hvis produktet ikke allerede skinner af sig selv. Eller en anden påføring er mulig efter en let slibning med korn 180 og et efterfølgende andet lag voks.

Med voks kan selv mindre områder nemt bearbejdes og repareres efterfølgende

Billeder af teakplader

Vores kunders mesterværker.

Vi er overraskede over, hvad vores kunder laver ud af vores træ: træterrasser i de mest usandsynlige former, højbede, skibsdæk, håndvaske, sengeskabe, mobilhomes. Men se selv.

Til kundegalleriet

Indholdsfortegnelse

Planlægning

Verwendung
Arbejdshøjde køkken
udendørs
træ mønster
Forsendelse

Kvalitet

træ, sten eller plastik
Massivt træ, krydsfiner eller spånplade
bedste træ
fingerled

pleje

behandlingsmetoder
  olie
  Dyrke
  maling
  glasur
ren
teak pleje

Oprindelse

oprindelse
Bæredygtighed

Vores certificerede træpaneler