Teak håndvask 40mm

Betterwood "Råd » træpaneler " Brug

Brug af massive træpaneler

Der er mange forskellige anvendelsesområder for træplader: i møbelkonstruktion, som bord- eller køkkenbordplade. Særligt slidstærke og formstabile træsorter som f.eks. teak kan endda bruges i våde og udendørs områder: som håndvask eller badeværelsesmøbel og endda i skibsbygning, som havebord eller til udekøkkenet. Hvert anvendelsesområde stiller dog forskellige krav til produktet.

Skrivebord og konferencebord

Kravene til en bordplade til kontorarbejde er relativt lave. Den skal have en behagelig overflade, have en god effekt på rumklimaet og ikke være for kold. Mange træsorter opfylder disse kriterier - i modsætning til metal- eller plastikborde. Bordrammerne er dog særligt vigtige til kontorborde, fordi de i høj grad kan bruges til at tilpasse bordene: Med hjul, med højdejustering eller justerbar hældning bliver skrivebordet det mest behagelige sted at arbejde. På Betterwood vi besluttede os for designklassikeren blandt kontorbordsrammerne: vores Eiermann-bordrammer.

konferencebord Eiermann

Køkkenbord og spisebord

Bordet, hvor familien samles for at spise, er ofte husets centrum. Det burde kunne tåle meget: Vin, kaffe og fedt vil ændre det over tid. Frem for alt vil tidens mærker dog give et massivt træbord af høj kvalitet mere karakter. Med den rigtige pleje bordet er bevaret i generationer.

køkkenbordplade

Kravene til en køkkenbordplade er høje: Den skal tåle fugt og ikke være så følsom over for ridser. Særligt hårdt og modstandsdygtigt træ som teaktræ er mere velegnet her end europæisk træ. Andre materialer kan også overvejes til bordplader, såsom sten eller plast. Du kan finde en her Sammenligning.

køkkenbordplade
Håndvask teak trækant 40mm

forfængelighed og badeværelse

I det våde område er materialekravene endnu højere end i køkkenet. Ønsker man træets varme æstetik, er der praktisk talt ingen vej udenom teaktræ, for intet andet træ er så modstandsdygtigt over for træødelæggende svampe og har samtidig så god formstabilitet.

møbelfremstilling

Møbler af høj kvalitet kan laves af massive træpaneler. Med vores forskellige pladetykkelser fra 18mm til 40mm, vores individ nedskæringer og teak strimler møbelmærket selvfremstillet er også muligt for den ambitiøse gør-det-selv-mand.

Balkonbord 18mm teak fingerleddet

eksteriør og skibsbygning

Træpaneler oplever den højeste belastning udendørs og på åbent hav. Det bedste træ til skibe og haver er teaktræ takket være den bedste formstabilitet og den højeste naturlige holdbarhed. Og selvom træ og lim opfylder kravene til udendørs: Byggemetoden er lige så vigtig, så møblet forbliver i form og smukt under påvirkning af vejret. Lær mere om her træpaneler udenfor.

Billeder af teakplader

Vores kunders mesterværker.

Vi er overraskede over, hvad vores kunder laver ud af vores træ: træterrasser i de mest usandsynlige former, højbede, skibsdæk, håndvaske, sengeskabe, mobilhomes. Men se selv.

Til kundegalleriet
træplader

Indholdsfortegnelse

Planlægning

Verwendung
Arbejdshøjde køkken
udendørs
træ mønster
Forsendelse

Kvalitet

træ, sten eller plastik
Massivt træ, krydsfiner eller spånplade
bedste træ
fingerled

pleje

behandlingsmetoder
  olie
  Dyrke
  maling
  glasur
ren
teak pleje

Oprindelse

oprindelse
Bæredygtighed

Vores certificerede træpaneler