bordplade olier BioMaderas

Betterwood "Råd » træpaneler »Teakpleje

Vedligehold teakpaneler

Vi anbefaler dette til vores teak træpaneler BioMaderas bordplade olie til indendørs brug. Det er sikkert til mad, især vandafvisende og beskytter overfladen mod snavs og revner.

Ansøgning

Olien påføres træet med rulle eller børste, indtil træpanelet er vådt-i-vådt og ikke længere absorberer olie. Hertil skal det ubehandlede træ være rent, støvfrit og tørt. Den overskydende olie masseres derefter ind i træet med en fnugfri bomuldsklud, indtil overfladen virker tør.

Teak top 18mm fingerleddet

Tørretid og videre påføring

Efter cirka 24 timer kan bordpladen poleres med en bomuldsklud og processen kan gentages ved behov. I alt må der ikke komme vand på bordpladen i cirka to til tre dage, indtil den er helt tør.

Hvor ofte skal teak-bordpladen olieres efter første oliering? For at bevare kvaliteten og udseendet af bordpladen på længere sigt bør bordpladen efterolies flere gange årligt. Som tommelfingerregel kan du bruge årstidernes skiften som guide.

Billeder af teakplader

Vores kunders mesterværker.

Vi er overraskede over, hvad vores kunder laver ud af vores træ: træterrasser i de mest usandsynlige former, højbede, skibsdæk, håndvaske, sengeskabe, mobilhomes. Men se selv.

Til kundegalleriet

Indholdsfortegnelse

Planlægning

Verwendung
Arbejdshøjde køkken
udendørs
træ mønster
Forsendelse

Kvalitet

træ, sten eller plastik
Massivt træ, krydsfiner eller spånplade
bedste træ
fingerled

pleje

behandlingsmetoder
  olie
  Dyrke
  maling
  glasur
ren
teak pleje

Oprindelse

oprindelse
Bæredygtighed

Vores certificerede træpaneler