Teakplade 140 x 80 cm, 18 mm tyk

Betterwood "Råd » træpaneler » glasur

Glasur træpanel

Som træbehandling har glasurer den fordel, at de trænger blidt ind i træet, og porerne forbliver åbne. Dette holder træet åndbart. En matterende effekt opnås optisk ved glasering, som kan forstærkes af mulige farveadditiver.

Fordele og ulemper

Overfladen bliver dog lidt ru og kan ikke poleres godt. En anden ulempe er: En glasur er ikke specielt smudsafvisende eller vandafvisende og sammensætningen er ofte ikke miljøvenlig. Alt i alt anbefales en glasur til overflader, der ikke er udsat for meget slid og har særlige æstetiske krav.

Teak top 18mm fingerleddet

Hvordan en plade er glaseret

Til glasering bør panelet slibes let med korn 120, så glasuren kan trænge godt igennem. For træ, der allerede er behandlet, skal du starte med grovere fibre. Glasuren skal påføres hurtigt med en pensel i retning af træets årer. Efter at glasuren er hærdet efter producentens angivne tørretid, føles den normalt meget ru. Under alle omstændigheder skal overfladen efterslibes med korn 180 eller 240. Ønskes flere farvelag, kan processen gentages tilsvarende. Det er muligt at oliere eller vokse den glaserede overflade igen som finish.

Billeder af teakplader

Vores kunders mesterværker.

Vi er overraskede over, hvad vores kunder laver ud af vores træ: træterrasser i de mest usandsynlige former, højbede, skibsdæk, håndvaske, sengeskabe, mobilhomes. Men se selv.

Til kundegalleriet

Indholdsfortegnelse

Planlægning

Verwendung
Arbejdshøjde køkken
udendørs
træ mønster
Forsendelse

Kvalitet

træ, sten eller plastik
Massivt træ, krydsfiner eller spånplade
bedste træ
fingerled

pleje

behandlingsmetoder
  olie
  Dyrke
  maling
  glasur
ren
teak pleje

Oprindelse

oprindelse
Bæredygtighed

Vores certificerede træpaneler