Træpaneler til sammenligning af træ

Betterwood "Råd » træpaneler » Bedste træ

Bedste træ til træpaneler

Et rums karakter bestemmes af valget af træsort til bord, køkkenbordplade og møbel. Men det bedste træ bør næppe vride sig og være særligt holdbart. Det er ofte udsat for stress som fugt, varme og kradsende genstande – især i køkkenet eller som spisebord. Højkvalitets og tiltalende træsorter bør derfor have de bedste værdier med hensyn til tæthed og hårdhed på samme tid. Fra vores synspunkt har teaktræ de bedste værdier her.

akacie

Alle, der køber bordplader af akacie i Tyskland, får normalt ikke den afrikanske træsort akacie, men robinietræ. På trods af denne faktisk falske erklæring har udtrykket akacie sejret. Den falske akacie har god holdbarhed og hårdhed for en europæisk træart. Frem for alt er dens meget lave pris dog ansvarlig for træets succes som træ til massemarkedet. Desværre har træet tendens til at vride sig, revne og splintre. Derfor er den falske akacie ikke det bedste valg til køkkenbrug.

bøg

Bøgen er det mest udbredte løvfældende træ i Tyskland. Som et relativt tungt og tæt europæisk træ kan det sammenlignes med eg. Dens typiske rødgule farve og fine venestruktur sikrer en rolig aura. Den er ret uegnet til direkte brug som arbejdsflade, da træet har en tendens til at krympe og kan revne. Omhyggelig og skånsom behandling er påkrævet.

eg

Egetræ har en relativt høj styrke for et europæisk hårdttræ. Den er derfor ret ufølsom over for stød. Årringene er tydeligt sat af i egetræet og giver træet en dekorativ struktur med et ret bredt farvespektrum. Det er især populært inden for boligindretning, til møbler, vinduer og døre. Eg egner sig kun i begrænset omfang som træ til bordplader i køkkenet, da det kan blive skævt, hvis det kommer i kontakt med vand i længere tid.

Teak

Meget formstabil Takket være sit høje olie- og gummiindhold opnår teaktræ den bedste modstandsdygtighed over for træødelæggende svampe af alle de her beskrevne træsorter. Dens overflade er særlig glat. Teaktræ har en lav tendens til at vride sig og revner næsten aldrig eller splinter. Det anses for at være et ædeltræ af meget høj kvalitet, velegnet til brug som bordplade i køkkenet. Den klare og tydelige struktur viser tydeligt træets vækstzoner. Den varme udstråling skabes af det lyse guld til mørke guldbrune farvespektrum.

Billeder af teakplader

Vores kunders mesterværker.

Vi er overraskede over, hvad vores kunder laver ud af vores træ: træterrasser i de mest usandsynlige former, højbede, skibsdæk, håndvaske, sengeskabe, mobilhomes. Men se selv.

Til kundegalleriet
træplader

Indholdsfortegnelse

Planlægning

Verwendung
Arbejdshøjde køkken
udendørs
træ mønster
Forsendelse

Kvalitet

træ, sten eller plastik
Massivt træ, krydsfiner eller spånplade
bedste træ
fingerled

pleje

behandlingsmetoder
  olie
  Dyrke
  maling
  glasur
ren
teak pleje

Oprindelse

oprindelse
Bæredygtighed

Vores certificerede træpaneler