Balkonbord 18mm teak fingerleddet

Betterwood "Råd » træpaneler »Udeareal

Udendørs brug

Et træpanel til udendørs brug skal opfylde høje tekniske krav. Men det skal også monteres og bruges korrekt – og træet vil stadig ændre sig, blive gråt og revne. Hvis du forventer noget andet, bør du vælge et andet materiale.

Hvis så teak

Kun meget slidstærkt og formstabilt træ bør anvendes udendørs. Teaktræ tilbyder de bedste værdier af alle træsorter. Vores massive træpaneler er lavet af teak af bedste modstandsklasse, den anvendte lim er vejrbestandig. Ikke desto mindre skal følgende tages i betragtning:

Den ujævne fugt på toppen og bunden kan få panelet til at deformeres. Det skal sikres, at disse er forsvarligt skruet til en ramme eller tværstænger. Det hjælper også, hvis pladen jævnligt fjernes fra stående vand.

I vekslen mellem sommer og vinter kan træet arbejde, og træet kan opleve typiske ældningstegn – såsom revner eller gråning af materialet. Denne proces kan forsinkes, men ikke stoppes helt ved overfladebehandling med olie eller bådlak.

Bæredygtig glæde

Hvis du er opmærksom på disse naturlige egenskaber ved materialet og træffer de nødvendige foranstaltninger, vil du have det rigtig sjovt at bruge teakpanelet udendørs.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan implementere designkravene, er det bedre at bruge vores teakstrimler. Disse kan bruges til at montere fuger på overfladen, som minimerer risikoen for vridninger og sikrer vandafledning.

træplader

Indholdsfortegnelse

Planlægning

Verwendung
Arbejdshøjde køkken
udendørs
træ mønster
Forsendelse

Kvalitet

træ, sten eller plastik
Massivt træ, krydsfiner eller spånplade
bedste træ
fingerled

pleje

behandlingsmetoder
  olie
  Dyrke
  maling
  glasur
ren
teak pleje

Oprindelse

oprindelse
Bæredygtighed

Vores træpaneler

935,46 

(467,73  / 1 m²)

427,06 

(177,94  / 1 m²)

467,73  pr m²