Armlæn med havebænkdetalje

KONSULTATION "Havemøbler »olier

Hvordan olier jeg mine havemøbler i træ?

Træhavemøbler kan valgfrit behandles med den rigtige olie. Udover et forbedret udseende har olie også beskyttende egenskaber.

Skal jeg oliere mine havemøbler?

Med havemøbler lavet af slidstærkt hårdttræ som teaktræ er oliering ikke absolut nødvendigt. Træet udvikler en smuk naturlig patina af sig selv. Ikke desto mindre kan det give mening at passe træet fra tid til anden for at genvinde et bedre udseende. Her er det afgørende at vælge den rigtige olie.

 

 

 

Havebænk med patina
bordplade olie BioMaderas 750ml

Den rigtige olie giver yderligere beskyttelse

Hvis din Havemøbler af teaktræ Ønsker du at oliere, kan du sagtens bruge vores bordplade olie brug. Dette er også velegnet til andre ædle træsorter. Olien sørger for, at mindre snavs og fugt kan trænge ind i træet og giver træet en naturlig stærk farve. 

Ansøgning

Først og fremmest skal du sørge for, at møblerne er fri for støv og fedt og er tørre. Især hvis du tidligere har slebet eller renset havemøbler. Olien skal rystes godt inden brug og derefter påføres vådt-i-vådt med en fnugfri bomuldsklud, børste eller rulle. Masser derefter olien ind med en bomuldsklud uden at efterlade rester, indtil hele overfladen fremstår helt tør. Efter 24 timer kan du polere igen med en bomuldsklud.

Havebænk af teaktræ med armlæn

Indholdsfortegnelse

Kvalitet

bedste materiale
   plast og rattan
   Holz
   Metal
bedste træ
lang levetid
Abmessungen

pleje og opbevaring

Rengøring
grind
olie
Opbevaring

Oprindelse

Bæredygtighed
carbonspor

Vores havemøbler

495,00 

235,00 

225,00 

195,00