Hjemmelavet havestol

KONSULTATION "Havemøbler "Træ

Hvad er kendetegnene ved havemøbler i træ?

Havemøbler kunne ikke være mere naturlige: Træ er den tidløse klassiker til altan- og havemøbler. Men forventer du, at havestolen efter mange år ser ens ud, som den gjorde den første dag, har du valgt forkert, når det kommer til træ.

Træmøbler: mangfoldige og naturlige

Træ er den tidløse klassiker, når det kommer til havemøbler. Havemøbler i træ er populære, netop fordi naturmaterialet smelter harmonisk ind i resten af ​​havemiljøet. Det er lige meget om det er designet i en moderne, skandinavisk eller klassisk landstedsstil: Træ passer til mange forskellige havetyper og anses for at være ædelt og robust. Du kan også bruge havemøbler i træ i udestuer eller på altaner og tagterrasser for at skabe en kærkommen kontrast til hjemmemiljøet.

Havebænke af træ
stol i haven

Hvilket træ er bedst?

Hvis du er opmærksom på, hvilken træsort du bruger, når du skal vælge dine træhavemøbler og er opmærksom på, at træ ændrer sig, når det udsættes for vejret, vil du kunne have glæde af disse møbler i lang tid. Hvilket træ der egner sig bedst til havemøbler kan du finde ud af i vores udførlige guide Sammenligning af de forskellige træsorter, som almindeligvis bruges til havemøbler.

Havebænk af teaktræ med armlæn

Indholdsfortegnelse

Kvalitet

bedste materiale
   plast og rattan
   Holz
   Metal
bedste træ
lang levetid
Abmessungen

pleje og opbevaring

Rengøring
grind
olie
Opbevaring

Oprindelse

Bæredygtighed
carbonspor

Vores havemøbler

495,00 

235,00 

225,00 

195,00