Q Betterwood Tropisk træ

Tagesspiegel beretter om Betterwood

"Tropisk træ er ikke bare ondskab" - det er titlen på artiklen, der er offentliggjort i dag i Tagesspiegel. Forfatteren Judith Jenner rapporterer om vores bæredygtige vej i handelen med tropisk træ, og hvordan hårdttræsterrasser bidrager til beskyttelse af regnskov: "Hvis beboerne ser en økonomisk fordel ved genplantning og brug af skoven, er de mere villige til at bevare den," skriver Jenner.

Socialt bæredygtig og Co2-neutral

Tagesspiegel skriver om vores koncept: "Betterwood er afhængig af retfærdigt samarbejde og stræber efter "social bæredygtighed." Og om vores træ: "Det holder cirka tre gange så længe, ​​det vokser ikke i monokulturer og behøver ikke at blive termisk behandlet." En økologisk fordel ved vores tropiske træ sammenlignet med lokale træ- eller WPC-planker af plast, som først skal behandles og produceres ved hjælp af komplekse processer.

Artiklen kan tilgås online via følgende link - dog kun med et betalt digitalt abonnement på Tagesspiegel: Tropisk træ er ikke bare dårligt: ​​Hvilke gulvbelægninger passer til terrassen (Tagesspiegel, 05.07.2024. juli XNUMX).

Skriv en kommentar

Gem kurv
Del kurv