Eden Reforestation Projects planter

Miljø » projekter »Skovplantning Kenya

Træ for træ

Kenya strækker sig langs Afrikas østkyst - i øjeblikket med en af ​​de laveste skovdækningsprocenter på 8% sammenlignet med det globale gennemsnit på 30%. I de seneste årtier har menneskelige aktiviteter skadet skovene alvorligt. Eden Reforestation-projektet fremmer med succes genplantning.

Målet: beskyttelse af flora, fauna og befolkning

Dette projekt har et klart mål: at genoprette en bæredygtig vandforsyning. Men det går langt ud over det. Missionen er at beskytte kilder og flodbredder og genplante dem med nyt liv for at bringe økosystemet tilbage til dets naturlige balance. Det er ikke kun et spørgsmål om mennesker, men også om det lokale dyreliv, hvis levesteder bør genoprettes. Samtidig stabiliseres stejle skråninger for at eliminere risikoen for jordskred og sikre samfundets sikkerhed. Dette projekt er også et løfte for fremtiden – en fremtid, hvor lokalbefolkningen kan sikre deres levebrød, mens de bruger naturressourcer bæredygtigt i harmoni med miljøet.

planter Kenya

Sted: Kenya

Kenya ligger i Østafrika og er hjemsted for et væld af økosystemer, fra vidtstrakte savanner til tætte skove og maleriske kystområder. Men landet er desværre hårdt ramt af miljøødelæggelser. Skovrydning, ulovlige bosættelser og landbrugsudvidelse har forårsaget alvorlige skader. Der er et presserende behov for genplantningsforanstaltninger.

genskov Kenya plante

Vores partner: Eden Reforestation Projects

Dette startede i slutningen af ​​2019 Eden genplantningsprojekt at etablere kontorer, planteområder og planteskoler i Kenya i samarbejde med lokalsamfundet, en lokal skovfond og regionale og nationale regeringsinstitutioner. På trods af den globale pandemi lancerede holdet i marts 2020 og plantede over 50.000 træer i den første måned. Siden da har projektet løbende øget plantningsraterne i forskellige regioner og er en af ​​regeringens største genplantningspartnere.

genforest kenya 2 plantekasser