Regnskov bæredygtigt skovbrug

Miljø " Koncept "Bæredygtigt skovbrug

Bæredygtigt skovbrug

Bæredygtigt, retfærdigt og gennemsigtigt – vores træ kommer fra ansvarligt skovbrug og fair produktion. I skovene opfylder vi de højeste sociale og økologiske standarder: skovbrug skal fungere bæredygtigt. Dyrkningen skal foregå uden skader på miljøet og uden brug af pesticider. Seglet FSC® 100 % er et tegn på overholdelse af disse principper.

FSC 100% – tætningen for bæredygtigt træ

den FSC segl er en af ​​de mest kendte bæredygtighedssæller. Skoven, savværket og forhandlerne bliver jævnligt kontrolleret for at sikre overholdelse af høje sociale og økologiske standarder. hvor vi kl Betterwood Ved kun at importere træ fra bæredygtig og retfærdig produktion fremmer vi etableringen af ​​dette moderne skovbrugssystem, som mennesker og miljø nyder godt af. Det er den eneste måde, langsigtet skovbeskyttelse kan fungere på: sammen med lokalbefolkningen.

FSC skovareal vokser

Fremme bæredygtigt skovbrug

Gennem vores fokus på bæredygtige træprodukter fremmer vi den økologiske omstilling af skovforvaltning på verdensplan. Vores træ kommer fra nogle få udvalgte skove og savværker i troperne, der arbejder uden rydning, uden pesticider og for at bevare biodiversiteten. Vi giver gennemsigtig information om Oprindelse og produktion af alle træprodukter fra vores sortiment.

Oprindelse tropisk træ

Ved, hvor det kommer fra

Vi er stolte af, at vores træ udelukkende kommer fra bæredygtigt skovbrug. Derfor er vi glade for at vise dig, hvor træet voksede, og hvad vi gør for regnskoven.

Vores engagement i miljøet